Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepszy czołg do zarabiania poniżej 8 poziomu?

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki wg. Was jest najlepszy czołg premium ponizej 8 poziomu, ktorym przyjemnie sie zarabia, chodzi mi glownie o 6 i 7 poziomy czolgow premium.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dicker Max oraz Su-122-44

DMax'a miał kolega i podobno był beznadziejny... Aż taki że go sprzedał.

Opublikowano

A co sądzicie o Pz IV S?

Jest to czołg dość powolny z dobrą mobilnością,przeciętnym pancerzem na kadłubie i mocną wieżą.Czołg zaopatrzony jest w szybkostrzelne działo najbardziej zabójcze na bliskich i dalekich dystansach a to dlatego że na bliskich mamy duży DMG na minutę a z daleka możemy dość celnie razić wroga. Czołg po prostu dobrze się sprawdza jako Snajper, i raczej niema tutaj mowy o walce w pierwszej linii.

Opublikowano

Mam su-122-44 i jest super! Takie połączenie meda i niszczyciela.Działko mała penetracja ale jakoś daje rade.Potrafi dobrze walnąc 400+ Celność słaba na załodze 100% troche lepsza ale na snajpera z daleka się nie nadaje zarobki za dobre bitwy 40-60k.

1k damage-około 20k zarobków

2k-40k zarobku

3k-50-60k zarobku

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Kupiłem dosyłacz do PZ IV S.. nieźle popier%%ala na celowniku mam pokazane że ładuję 3s czyli napierdzielam po 3s w jego dupny kadłub :D

Opublikowano

Panthere na VII Tierze, dobra nawet działo, szybki dość, duża ilość HP i całkiem całkiem pancerz, na 8 nie mamy już dużych szans, lecz na 7 i poniżej dajemy radę :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...